Apteekinhoitaja Yliopiston Apteekkiin Kemiin

Onko loistavan työntekijäkokemuksen ja merkittävien asiakaskohtaamisten toteutuminen sinulle sydämen asia? Onko aika ottaa seuraava askel farmaseuttisella urapolulla? Jos vastasit kyllä, tule esihenkilöksi työyhteisöön, joka on jo itsessään syy lähteä töihin. 

Meillä koet työniloa, sillä ilo onnistua yhdessä on yksi arvoistamme. Täällä teet hyvää, koska tuottomme käytetään koulutukseen ja tutkimukseen. Haemme yli 1000 yliopistonapteekkilaisen joukosta/joukkoon:

APTEEKINHOITAJAA
Kemiin vakituiseen työsuhteeseen.

Apteekinhoitajana Yliopiston Apteekissa Kemissä sinulla on keskeinen rooli erinomaisen asiakas- ja työntekijäkokemuksen luomisessa. Olet halukas kantamaan vastuuta niin henkilöstön kuin asiakkaiden tyytyväisyydestä, sekä toimipaikan tuloksesta ja laadusta. Toimit kannustavana esihenkilönä ja omalla esimerkilläsi kehität sekä tuet tiimiäsi kohti yhteisiä tavoitteita.

Toivomme sinulta positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Johtajana olet kannustava, valmentava ja haluat aidosti kehittää apteekkimme toimintaa. Rooliisi kuuluu myös sitoutuneiden ja motivoituneiden työntekijöiden rekrytoiminen sekä kouluttaminen.

Proviisorin tutkinnolla, aiemmalla esihenkilökokemuksella, myyntiorientoituneella asenteella, analyyttisellä ajattelulla, yrittäjähenkisyydellä ja erinomaisilla vuorovaikutustaidoilla menestyt tehtävässä taatusti.  Työ alkaa vuodenvaihteen tienoilla tai sopimuksen mukaan. Työaika sijoittuu välille 8-21.

Tarjoamme sinulle lisäksi

  • Esihenkilövastuun mukaisen TES:n III-palkkaryhmän palkan
  • Yhteiset apteekinhoitajien päivät
  • Esihenkilövalmennuksia ja -koulutuksia
  • Hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut sisältäen sairauskuluvakuutuksen
  • Palkanlisiä ja tulospalkkioita
  • Kattavan sairauskuluvakuutuksen vakituisille työntekijöillemme (24 h/vko tai yli työsuhteisiin)
  • Lounas-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaedun
  • Työsuhdematkapyöräedun
  • Vuosittaisen koko henkilöstölle suunnatun yhteisen koulutuskokonaisuuden
  • Tukea omaehtoiseen opiskeluun
  • Tarvittaessa tukea asunnon takuuvuokraan

Osana työhöntulotarkastusta kuuluu huumausainetestaus.

Lisätietoja tehtävästä antaa apteekkiliiketoiminnan johtaja Marita Leminen marita.leminen@ya.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus 25.10.2024 mennessä. Otamme yhteyttä potentiaalisiin hakijoihin jo hakuajan puitteissa, joten hae nopeasti!

Täytäthän hakemuksen suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme:

https://www.yliopistonapteekki.fi/ya-yrityksena/rekrytointi/avoimet-tyopaikat

Hakuaika alkaa: 26. syyskuuta 2024
Työsuhteen tyyppi: Kokopäiväinen vakituinen

Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama konserni, jonka tuotto käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, ja olemme huolehtineet suomalaisten hyvinvoinnista jo yli kaksi ja puoli vuosisataa.  

Yliopiston Apteekilla on kolme yhteiskunnallista erityistehtävää: harvinaisten lääkkeiden valmistus, farmasian opiskelijaharjoittelut ja lääkehuollon tutkimus. Olemme useiden harvinaisten lääkkeiden ainoa valmistaja Suomessa. 

Konserniimme kuuluu 17 apteekkia 14 kaupungissa, valtakunnallisesti palveleva verkkokauppa sekä julkista ja yksityistä terveydenhuoltoa palveleva terveydenhuollon liiketoiminta. 

Katso kaikki avoimet työpaikat